Personvernerklæring

Hvem vi er

Jæren Kystlag, som navnet tilsier, er et kystlag på Jæren organisert under Forbundet Kysten. Vår nettstedsadresse er: https://kystlaget.org

Kommentarer

Kommentarer er deaktivert på dette nettstedet.

Media

Ingen opplasting av media er tilgjengelig for andre enn administrator, evt godkjente innloggede brukere.

Informasjonskapsler

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din, og de valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» så blir innloggingsinformasjonen din oppbevart i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren. Denne inneholder ingen personopplysninger, kun ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Denne utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt det nettstedet hvor det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter, og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Hvis du gis tilgang til innlogging på dette nettstedet, og du ber om at passordet tilbakestilles, så vil din IP-adresse bli tatt med i e-posten for tilbakestilling av passord.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter alle data du har gitt oss.
Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter da ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

error: Content is protected !!