Blandet vær til tross, vi må si oss vel fornøyd med årets Jonsok arrangement i Obrestad havn, det femtende i rekken i regi av Jæren Kystlag.

Bildene er levert av Hans Utne.

Salgsbod
jaerbelgen
Jærbelgen

Ingen folketelling ble foretatt, men et grovt overslag tyder på at mellom 400 og 500 mennesker (med stort og smått) tok turen ned i havnen denne kvelden. Matsalget startet før tiden, og det var stadig kø ved salgsboden. Vi håper maten smakte!

Jærbelgen sto også denne gang for underholdningen, og litt bryggedans ble det da også.

elias1
elias2

Heldigvis, og til de yngstes store glede, gjorde Elias absolutt jobben denne gangen. Ingen tekniske utfordringer, lite vind og nesten ingen bølger i havnen, som ga mer enn 60 turer totalt. Takk til dere alle for støtten til Redningsselskapet!

hjelpekorps
gavla1

Som dere sikkert både hørte og så, vi hadde også nærvær av Nærbø Røde Kors Hjelpekorps, og vi må bare glede oss over at de forble arbeidsløs.

gavla2
gavla3

Gavlabåten ble også flittig benyttet, og selv om noen så noe forblåst ut ved ankomst «fra det store ocean» så var det mangt et smili å se.

Kveldens to siste formelle aktiviteter var trekning av gevinster, og tenning av Jonsokbålet.

baal

Vi håper dere hadde en hyggelig kveld sammen med oss og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen,

Jæren Kystlag


Martin Våland har produsert og redigert en video fra vår St. Hans feiring i Obrestad havn i år og lagt denne ut på YouTube. Du kan se den ved å klikke på denne linken.

error: Content is protected !!